Sjöräddarens kokostosca

 
 
ca 24 st
175 grader
 
150 g smör
3 ägg
3½ dl socker
3 dl vetemjöl
1½ tsk bakplulver
½ dl vispgrädde
 
Kokostosca
 
75 g smör
2 dl socker
½ dl ljus sirap
1½ dl vispgrädde
200 g kokos
 
Smält smör. Vispa ägg och socker. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i äggsmeten växelvis med smör och grädde.
Bred ut i en pappersklädd långpanna (25x40 cm)
Grädda i nedre delen av ugnen 15-20 min
Blanda ingredienser till kokostosca i en kastrull. Koka upp och rör om.
Ta ut kakan och bred ut toscan.
Öka ugnsvärmen till 200 grader och grädda ytterligare 10 min.
Låt kakan svalna lite innan den skärs i bitar
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0