mollis kyckling
Det här receptet är supersnabbt och supergott. jag har fått det av min kompis Susanne
6 st kycklingfileer
4 dl creme fraise
2 dl vispgrädde
1 dl kalvfond (flaska)
2 msk senap
4 msk soya
1 1/2 - 2 st hackad gul lök
lite maizena
salt o peppar
1-2 dl riven ost
Skär kycklingfileerna längs med och lägg dem i ungneldfast form.
Koka upp såsen och häll över
Toppa med riven ost
1 timme i 175 grader
Servera med potatis eller ris. Ev. syltlök och gelé
6 st kycklingfileer
4 dl creme fraise
2 dl vispgrädde
1 dl kalvfond (flaska)
2 msk senap
4 msk soya
1 1/2 - 2 st hackad gul lök
lite maizena
salt o peppar
1-2 dl riven ost
Skär kycklingfileerna längs med och lägg dem i ungneldfast form.
Koka upp såsen och häll över
Toppa med riven ost
1 timme i 175 grader
Servera med potatis eller ris. Ev. syltlök och gelé